Pidä huolta uudesta iPhone 12-puhelimestasi

Jos olet juuri ostanut itsellesi uuden iPhone 12 -puhelimen, olet varmasti innoissasi ja haluat heti käyttää sitä mahdollisimman paljon. Pysähdy kuitenkin vielä hetkeksi miettimään, miten saat pidettyä älypuhelimesi ehjänä niin pitkään kuin suinkin mahdollista!

Miten älypuhelimet tavallisesti särkyvät?

Älypuhelinten yleisimmät viat ovat näytön rikkoutuminen ja kastuminen. Syyt tähän on helppo ymmärtää. Puhelin voi hyvin helposti päästä putoamaan, vaikka sitä kuinka yrittäisi varoa. Näin on varmasti käynyt suurimmalle osalle älypuhelimen omistajista. Vähän huonommalla tuurilla puhelin putoaa johonkin kosteaan paikkaan.

Erikoisempiakin onnettomuuksia saattaa sattua. Siitä todistavat vakuutusyhtiöiden saamat vahinkoilmoitukset, joiden mukaan iPhone saattaa pudota esimerkiksi kuumailmapallosta. Koirakin voi erehtyä luulemaan älypuhelinta purulelukseen!

Hanki suojakuori tai kotelo

Puhelinta voi suojata suojakuorilla, jotka asetetaan puhelimen takakannen päälle. Kuori ei suojaa suoraan näyttöä, mutta vaimentaa tehokkaasti takaa ja sivuilta tulevia iskuja. Lisäksi saatavilla on suojakoteloita, joissa näytön päälle tulee vielä kansi, joka suojaa myös puhelimen näyttöä.

Suojakoteloiden kansissa on usein mahdollista pitää myös maksukortteja, joten ne toimivat samalla myös lompakkoina. Täältä voit löytää sopivia kotelo malleja omalle iPhone 12 -puhelimellesi!

Näytönsuoja täydentää iPhone 12 -puhelimesi suojauksen

Erilaisten suojakuorien ja -koteloiden lisäksi älypuhelimiin on saatavilla erillisiä näyttöä suojaavia lasikalvoja, jotka liimataan puhelimen näytön päälle. Nämä panssarilaseiksi kutsutut suojakalvot suojaavat puhelinta naarmuilta, halkeamilta, lialta ja sormenjäljiltä. Näin puhelimesi säilyy pitkään hyväkuntoisena.