Netti on pullollaan mielekästä tekemistä

Nykyisin internet kulkee meillä kaikilla mukana taskussamme älypuhelinten muodossa. Myös lähes jokaisella suomalaisella on jonkinlainen internet-yhteydellä varustettu tietokone sekä kotona että töissä. Näin ollen on mahdollista tutustua netin tarjoamaan valikoimaan koska tahansa. Internet tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa, mutta myös loputtoman määrän erilaisia viihteen kanavia.

Lue kirjoja netissä

Jos pidät lukemisesta, ei enää tarvitse suunnata kirjakauppaan tai kirjastoon löytääkseen paljon mielenkiintoista selattavaa. Internet on pullollaan kirjoja eri kielillä ja eri aiheista – sinun tarvitsee vain löytää ne. Yleensä Kindlelle tai muulle lukulaitteelle sopivia kirjoja voi löytää helposti netistä ilmaiseksi tai pienellä rahalla vain katsomalla hakukoneesta kirjan nimeä. Googlella on myös oma kirjastonsa (https://books.google.com/), joka tarjoaa tuhansia kirjoja ilmaiseksi.

Pelaa pelejä ja ansaitse lisätienestiä

Jos olet enemmän interaktiivista tyyppiä, on netissä pelaaminen sinulle täydellinen vaihtoehto. Netissä voit pelailla monilla sivuilla ilmaiseksi kaikenlaisia pelejä, mutta vielä hauskempaa on pelata pientä panosta vastaan ja mahdollisesti voittaa huikeita voittoja. Netissä on olemassa lukemattomia mielenkiintoisia sivustoja, joilla voit aloittaa pelaamisen, milloin vain. Rahasta pelaaminen voi tuoda pelaajalle korvaamattoman jännittävän tunteen, jota ilmaiseksi pelaaminen ei voi synnyttää.

Katsele elokuvia ja tv-sarjoja

Kaikilla meistä on omat lempielokuvamme ja -televisiosarjamme. Niiden katseluun ei nykyaikana enää tarvita kuitenkaan televisiota, vaan sarjoja ja leffoja pääsee seuraamaan netistä jopa helpommin kuin televisiosta – ja ilman mainoksia. On olemassa monia maksullisia tv-viihteen tarjoajia, kuten huippusuosittu Netflix, HBO, Viaplay ja muita, joissa voit katsoa leffoja ja sarjoja palvelun kirjastosta pelkällä kuukausimaksulla niin paljon kuin haluat. Toiset palvelut, esimerkiksi iTunes, taas antaa käyttäjän ladata omalle laitteelleen elokuvia ja tv-sarjoja yksittäismaksua vastaan.

Seuraa tubettajaa tai ala sellaiseksi itse

Yksi nykyaikaisimpia viihteen muotoja internetissä ovat erilaiset videopalvelut, kuten YouTube. Tv-sarjojen katselemista muistuttava palvelu antaa käyttäjän katsella muiden luomia lyhytvideoita lähes mistä tahansa aiheesta. Voit myös itse ryhtyä tubettajaksi ja luoda viihdettä muille. Videoiden tekemisestä voi muodostua oma harrastus, ja tällä tavalla voi tehdä viihdyttäviä videopätkiä myös muiden nähtäväksi.